Inici VINARÒS Resultats CB Vinaròs

Resultats CB Vinaròs

475

Infantil masculí preferent Castelló Gr 1

Bm . Nules 21
C.Bm. Vinaròs 14
Vinaròs. Joan, Unai (2), Martín (1), Carlos, Yannick, Biel (4) i Raga (7).
Amonestats. Unai, Yannick i Martín.
Excluits
Martín 2 i Biel.

Poc va poder el infantil en un partit que el Nules va ser molt superior i que la falta de banqueta va penalitzar molt als menuts del club. La 1 part la defensa del Nules va ofegar a la 2 linea vinarossenca que no trovava espais per poder entrar a tirar i ja van agafar una renda els de casa que a la 2 part van anar ampliant devant la impotència dels

Cadet masculí preferent Castelló gr 1

Bm. Alqueries 29
C.Bm. Vinaròs “B” 14
Vinaròs. Nogales, Biel (2),
(1), Pere, Victor, Iker (7), Marcos (3) i Tomas (1).
Amonestats. Biel.

Partit jugat el día de sant Sebastià per problemes de calendaris i es va anar a Alqueries en cuadro, el qual es va vore al marcador final. De un principi els de casa van eixir a per totes i van ofegar els atacs vinarossencs que es veen incapassos de superar la bona defensa local. Al descans es va arrivar en un 12-6 que ja deia la diferència dels dos equips i a la represa va continuar la superioritat del Alqueries a pesar dels intents estèrils dels nostres que no es van donar per vençuts fins ultim hora.
Aplaudir la voluntad dels xiquets i els pares que a pesar del dia que era van cumplir al partit i després com a bons vinarossencs també van cumplir en sant Sebastià.

Cadet autonòmic masculí Cs1

C. Bm. Maristas Algemesi 47
C. Bm. Vinaròs 24
Vinaròs. Pol, Quim (4), Edgar (3), Steven (4), Joan (4), Iker (7) i Andreu (2).

Superioritat sense paliatius dels valencians en molts de canvis i que al contraatac van destrossar al Vinaròs. Mentres va durar la gasolina els nostres van anar aguantan a dures penes, però quan va arrivar el canssament els valencians van posar una marxa més i van desarbolar als nostres.
Juvenil masculí 2 div.auto.nord 1

C.Bm. Vinaròs 23
C.H. Benicarló 22
Vinaròs. Juanma, Xavi, Sergi (6), Quim (6), Ferran, Rodrigo (1), Alex, Iker (2), Carlos (1) i Christian (7).
Excluits. Xavi, Sergi, Ferran i Carlos.

Derbi dels de avants disputat el divendres al pavelló en gran afluencia de gent, igualtat, nervis i polèmica final. Vamos un derbi complert.
Va sobrar la polèmica al final del partit que no porta a cap lloc i que per fortuna al final va reinar el sentit comú. Però hi ha gent que no enten el esport i es penssen que ells estan per dalt de tots, però parlem del partit que es lo interessant. El Vinaròs va poder alinear a 2 cadets per tindre panqueta i es va notar per el descans que se podia donar als jugadors i perque a pesar de ser cadets, Iker Gil i sobre tot un inspiradissim Quin Sanz van aportar un gran nombre de gols. També destaquem el redebut de Alex Carmisano que a tornat al equip desprès de provar un altre esport. Tenin una bona actuació a pesar del temps que no jugava a handbol.
Per lo referent al partit van haber 2 parts ben diferenciades, mentres a la 1 part el Vinaròs va arrivar a guanyar de 4 gols i controlant en tot moment el partit, a la segona part el Benicarló de mica en mica va anar retallant i a falta de 2 minuts tenia 1 jugador més, balon a favor i un marcador igualat que feia presagiar lo pitjor. Però va apareixer Sant Sebasjuanma a la porteria parant una pilota que pareixia que entrava i al atac següent es va cometre un clar penal sobre Ferran, i Sergi no va desaprofitar la ocasió 2per apuntillar al Benicarló.

1 Autonòmica masculina nord 3

C.Bm. Vinaròs 27
Bm . Nules 20
Vinaròs. Marc, Carlos, Gabri (2), Christian, Serrano (3), Joan (3), Max (4), Nacho (1), Adrià, Jesús (4), Delhom (6), Toni, Manu (1) i Bryan (3).
Amonestats. Nacho i Delhom.
Descalificat. Adrià.

Victòria merescuda de un bon Vinaròs que si entrenessen de seguit traurien bonissims resultats, però el estudiar fora trenca un bon equip.
El Vinaròs va ser superior a un Nules molt correos i molt jove que no ho va posar fàcil. La defensa 6-0 local de la 1 part va permetre contraatacs vinarossencs que van agarrar de seguida un marge de gols per jugar en tranquilitat i aprofitant que habia molta banqueta van imprimir velocitat al partit per arrivar al descans en un clar 11-4.
La segona part va ser un tramit i si el Vinaròs hagues tingut una mica més de encert en defensa hagues pogut fer un resultat més abultat, però el relaxament degut a la clara ventatja al marcador va permetre maquillar el resultat.

Article anteriorResultats CN Vinaròs
Article següentSergi Castell roza la mínima internacional B