Inici VINARÒS Resultats Balonmano Vinaròs

Resultats Balonmano Vinaròs

336

HANDBOL

Copa Federació infantil grup 7.

C.Bm. Vinaròs. 26

Bm. Castellón “B” 15

Vinaròs. Amare, Unai(1), Martín(1), Carlos(1), Nestor(2),Yannick(4), Biel(2), Raga(15) i Andres.

Amonestats. Carlos i Biel.

Excluits. Unai, Carlos, Biel i Andres.

Bon partit dels nostres infantils enfront del Balonmano Castelló “B”, disputat en el Pavelló Municipal de Vinaròs.

Només a l’inici van estar el castellonecs davant el marcador, de seguida va agafar la davantera els rogets fins el final del partit. La primera part els locals ja guanyaven per cinc, 13-8.

La segona part va ser un monòleg dels vinarossencs, on van incrementar la victòria fins al 26-15 final.

Partit sense cap sobresalt on els locals han passat per sobre del visitants. Cal destacar la facilitat anotadora del jugador Joan Raga amb 15 gols.

Copa federació cadet preferent grup 7.

C.Bm. Vinaròs. 27

Bm. Castelló n “B” 33

Vinaròs. Pol, Nogales, Sergi, Andreu(6), Quim(1), Casanova(2), Didac(2), Ayza(3), Oualid(5), Víctor(1), Iker(4), Marcos(3) i Tomas.

Amonestats. Sergi i Casanova.

Excluit. Oualid.

Es va donar la cara davant del lider, però la gran perduda de pilotes va impedir un millor resultat. El Vinaròs a acertat al deixar domés un cadet en competició, ara els partits son més igualats i més emocionants. El dissabte va ser una mostra més, a la lliga el Castelló ens va apallissar els dos partits i si no hagues segut per regalar tants de balons el resultat hagues pogut ser un altre. És va anar tot el partit a remolc de un molt bon equip i les imprecisions en atac i alguns desajustos defensius van.facilitar la victòria als castellonencs.

Copa federació 1 aut. Nord 1 (Senior Masculí)

C. Bm. Vinaròs. 25

Bm. Nules. 18

Vinaròs. Cristian G., Marc , Gabri(7), Cristian M.(2), Serrano(4), Joan C. (3), Adrià, Jesús(2), Taty(7), Toni i Bryan.

Amonestats. Gabri i Bryan i Cristian G.

Treballadissima i merescuda victòria del Vinaròs a la 1 jornada de la copa, en un.partit jugat el.diumenge a les 13,30. Si les 13.30 per celebrarse el dia mundial del esport i per la falta de entesa del patronat de esports.

Però be, anècdotes al marge quan als 10 min. els visitants guanyaben per 1-4 i després per 5-9 es vea el partit prou malament per els rojets. Però un quart de una inspirada defensa, un descomunal Marc Sanz i una bona selecció de tirs en atac van propiciar arrivar al descans en 13-11.

Part de la reacció va ser defut a la pilotà a la cara al porter Cristian que el.van deixar K.O i a la veterania de Serrano junt a la mixta de Toni en.defensa que van traure del partit als de Nules.

La segona part llevat de uns primers minuts amb molts de dubtes, els nostres van tornar a ser els dominants al 40×20 i van acabar guanyant comodament domés al final un partit que és va tindre que trevallar molt.

Destacar el treball de equip que van fer ovlidar les importants baixes i ara el dissabte a Benicarló a intentar guanyar, cosa que serà molt dificil ja que enguany ens han gunyat els dos partits que hem jugat.

Article anteriorC.Natació Vinaròs, liga divisió d’Honor
Article següent(Càlig) Segona Fotogaleria: VII Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals