Inici PREMSA VALENCIANA Renfe recuperarà el tren diari entre Vinaròs i Madrid

Renfe recuperarà el tren diari entre Vinaròs i Madrid

300

 

El servei es tornarà a establir a partir del 18 de juny i passarà dels 4 trens actuals als 14 trajectes setmanals

Renfe anuncia que en les properes setmanes augmentarà un 20% l’oferta de trens AVE i Llarga Distància, fet que suposarà oferir 252 serveis més setmanals. Aquest increment dels combois també afectarà a Vinaròs amb la recuperació de la connexió diària amb Madrid, actualment només es disposa de quatre trens que operen de divendres a diumenge i partir del 18 de juny l’oferta serà diària amb 14 serveis setmanals.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha qualificat aquesta notícia de positiva, no només per a Vinaròs, sinó també per a tota la comarca del Baix Maestrat. Segons ha indicat “sobretot la recuperació del tren diari amb Madrid facilitarà l’arribada els visitants durant la nova campanya estival”. En aquest sentit, destacava que els turistes madrilenys, junt amb els catalans i aragonesos, són els que més viatgen fins a Vinaròs per a gaudir d’unes bones vacances i el fet de recuperar el tren diari serà un bon incentiu per a l’arribada de més visitants.

Recuperació dels trens regionals

D’altra banda, el regidor Albella ha indicat que “per part de l’Ajuntament no renunciem a reivindicar a Renfe recuperar les freqüències dels trens regionals entre Vinaròs i Castelló que hi havia abans de la pandèmia”. Segons assenyalava aquesta mesura suposaria millorar de forma considerable la mobilitat de tota la comarca del Baix Maestrat amb Castelló i València.