Inici BENICARLÓ Ràdio Benicarló estrena ‘Realitats 3.0’, un programa amb els joves com a...

Ràdio Benicarló estrena ‘Realitats 3.0’, un programa amb els joves com a protagonistes

568

El nou programa, amb format d’entrevista, permetrà conéixer la visió dels joves del municipi. El projecte està dirigit per Javier Fresquet, i s’emetrà a Ràdio Benicarló els dissabtes d’estiu a les 11.00 hores.

Realitats 3.0 s’encarregarà de donar veu als joves de la ciutat a través d’entrevistes, amb les quals explicaran els seus projectes, experiències viscudes i realitats. En concret, el programa estarà dividit en dues seccions: «El Test», en la qual els convidats se sotmetran a un petit examen sobre el tema tractat i «La Paraula», en la qual els entrevistats hauran de definir als joves amb una única paraula.

L’objectiu de «La Paraula» és, a la fi de la temporada, elaborar un petit diccionari per conèixer una mica més com és la joventut benicarlanda. La primera invitada serà Susana Pérez, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Benicarló, que donarà la seua visió sobre el panorama juvenil local i els projectes que s’han dut i es duran a terme durant aquesta legislatura.

La primera edició de Realitats 3.0 s’emetrà dissabte 7 de juliol a les 11.00 hores, i podrà escoltar-se tant a través del 107.3 de l’FM com del web www.radiobenicarlo.org i de l’aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Benicarló.

Article anteriorEl Pacte Territorial per l’Ocupació es posa en marxa
Article següentPeñíscola ya dispone de los tres centros de atención sanitaria para los meses de verano