Inici PREMSA VALENCIANA Protesta de la Policia Local al ple de Vinaròs per exigir millores...

Protesta de la Policia Local al ple de Vinaròs per exigir millores laborals

763

Un grup d’agents de la Policia Local va irrompre al ple ordinari celebrat anit a Vinaròs, per a exigir millores en les seves condicions laborals, reclamant més efectius, millor equipament i un increment del salari per equiparar-se al sou mitjà dels agents de la Comunitat Valenciana.

Els policies duien pancartes com “policia low cost”, “dignitat laboral i un sou just”, “policia mileurista” o “més efectius policials”,  entre d’altres, que mostraven cada vegada que l’alcalde, Enric Pla, prenia la paraula.
Pla va explicar que la situació denunciada pels agents ve de lluny, i que quan van accedir al govern  els representants policials ja els van fer saber que no podien aguantar més en aquestes condicions. Va dir que el govern actual va atendre les demandes, quan podien atendre’s dins de la legalitat, posant com a exemple la millora dels horaris,  adquisició de material i nous vehicles, i que al llarg d’estos 4 anys s’hauran tret 12 places d’agent en propietat, sent el màxim que la llei permet.

També va dir que l’equip de govern continua obert a les negociacions tot i que alguns sindicats policials s’han despenjat de les mateixes perquè la seua voluntat és arribar a més acords sempre dins el marc legal.
Alguns agents presents van formular preguntes a l’alcalde,  assegurant també que la policia local de Vinaròs és la pitjor pagada de tota la comarca i de tota la Comunitat Valenciana.

Article anteriorPeñíscola se reivindica como destino turístico inteligente en Fitur
Article següentNova inauguració de Estudio de Danza Marta Martínez