Inici COMARQUES Prop de 700 corredors en la Cursa Penya el Real de Gandia

Prop de 700 corredors en la Cursa Penya el Real de Gandia

13

• María Isabel Ferrer i Abdelali Razyn van guanyar el dissabte i acumulen dotze i set victòries respectivament després de tretze proves del Circuit Safor-Valldigna 2023-2024

El Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna 2023-2024 va arribar a la seua última carrera de l’any el dissabte amb la XXI Cursa Popular Penya el Real de Gandia, que van finalitzar fins a 698 corredors i de la mà de Adamo com a patrocinador.

Gran afluència d’espectadors
La prova recolzada per Adamo va resultar un èxit, no sols quant al nombre de competidors, sinó també referent a la quantitat de persones que es van acostar a animar i a gaudir de l’ambient. Així, la Cursa Penya el Real de Gandia va comptar amb centenars d’assistents al llarg dels 7,8 quilòmetres de recorregut entre veïns, reunits, aficionats i simples curiosos.
A més del suport financer en la seua qualitat de sponsor, Adamo va mantindre en la meta un expositor comercial al qual es van acostar nombrosos interessats.

María Isabel Ferrer no falla
En l’estrictament esportiu, en categoria femenina va véncer, com sempre que participa aquesta temporada, María Isabel Ferrer, del CC Camallaes. En segona posició va entrar Esther Fornes, del CA Cametes, i en tercera, Marta Carbó, del CE La Vespa de Novetlè. Es tracta d’un podi ja vist aquesta temporada, la qual cosa demostra la regularitat de les tres atletes.

Nova victòria de Abdelali Razyn
Mentre que, en categoria masculina, la prova patrocinada per Adamo va estar dominada, una vegada més, per Abdelali Razyn, del CD Restaurant el Quixot. Després d’ell, van travessar la meta Félix Pont, del mateix equip que el campió, i Juan José Moradiellos, del Independent.
Cal destacar que Ferrer i Razyn acumulen dotze i set victòries respectivament en les tretze proves del Circuit Safor-Valldigna ja celebrades.

Suport de Adamo a les 18 carreres
Cal recordar que Adamo col·labora en la celebració de les 18 proves que conformen el Circuit Safor-Valldigna en sengles poblacions valencianes (que tenen més de 50.000 veïns en total), 14 de les quals compten, per cert, amb fibra òptica desplegada per Adamo.
En concret, a més de l’el Real de Gandia, els municipis escenari de les competicions en aquesta edició són Ador, Simat, Barx, Almoines, Xeresa, Miramar, Bellreguard, Vilallonga, Oliva, l’Alqueria de la Comtessa, Daimús, Beniflà, Beniarjó, Ròtova, Palmera i Benirredrà. A ells s’afig, com a novetat, la Cursa Popular Rafelcofer.