Inici PREMSA VALENCIANA Projecte d’una rotonda al polígon industrial de Planes Altes

Projecte d’una rotonda al polígon industrial de Planes Altes

180

L’objectiu és oferir una major seguretat viària per a les desenes de treballadors que cada dia accedeixen a les empreses que hi ha instal·lades al polígon

Ajuntament / Fotos: Julián Zaragozà.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha informat a l’Ajuntament que construirà d’una rotonda d’accés al polígon industrial de Planes Altes. Durant la reunió telemàtica han estat presents l’alcalde, Guillem Alsina, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Relacions Institucionals, Marc Albella. Mentre que per part de la Conselleria han estat presents els tècnics autonòmics Vicente José Collado, Marina Callejas i Domingo Royo.

Pel que fa al projecte, la Generalitat assumirà integrament tot el pressupost amb una partida de 100.000€, que suposarà crear una rotonda a la carretera CV-102 de 12 metres de radi, amb carrils de sis metres d’amplada per a facilitar el pas de vehicles de transport i logística. Així mateix, les feines també inclouran la canalització elèctrica per a la posterior instal·lació de lluminàries per a la millora de la visibilitat. D’altra banda, els treballs es coordinaran amb les tasques que posteriorment executarà l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, a través de les ajudes que ha sol·licitat l’Ajuntament, per a millorar les infraestructures del mateix polígon.

L’alcalde Alsina ha destacat “que la construcció de la rotonda suposarà una important millora per a la seguretat viària, tant dels treballadors que cada accedeixen al polígon com dels vehicles que circulen per la carretera CV-102”. Per últim ha assenyalat que es preveu que les feines comencen en un termini de dos mesos.

Millores a l’antiga N-340

La trobada telemàtica també ha servit per parlar del futur de l’antiga N-340. Cal recordar que l’Ajuntament treballa amb la Generalitat i Govern Central per a reparar el vial abans de la cessió definitiva de la carretera i també per a la construcció de diverses rotondes per a millorar la seguretat viària.

L’alcalde Alsina ha insistit que “des del Govern Municipal mantenim un contacte estret amb les dues administracions per tal d’aportar una solució definitiva abans de la cessió”.

Article anteriorActualització Coronavirus. Vinaròs supera cada volta més a Benicarló en infectats i baixa lleugerament l’augment de nous casos però encara en xifres rècord
Article següentBenicarló s’integra al Pla Resistir