Inici PREMSA VALENCIANA Primera trobada d’Instagramers a Vinaròs

Primera trobada d’Instagramers a Vinaròs

516

#alritmedelmediterrani és el hastag que convocarà als instagrames a promocionar la ciutat

El regidor Marc Albella, mitjançant la regidoria d’Interès Turístic i Promoció de la Ciutat ha presentat la Primera Trobada d’ Instagramers per al dissabte 14 de setembre. L’objectiu es donar a conèixer els encants de la capital del Baix Maestrat sota el hastag #alritmedelmediterrani.

Albella va destacar que la iniciativa “respon a la necessitat de l’Ajuntament d’adaptar-se a les noves tecnologies com a mecanisme de promoció i difusió de la ciutat en el vessant turístic, i esperem que aquesta sigui la primera trobada de moltes en els pròxims anys”.
El consistori ha convidat ja a una desena d’importants instagramers de Catalunya i la Comunitat Valenciana, i també participarà el grup Instagramers Castelló.

El regidor de l’àrea, Marc Albella, va explicar que es tractarà d’un tour guiat pel paratge natural de Sòl de Riu i el centre històric de la localitat, on s’oferirà un tradicional vermut per als participants acompanyat de llagostins de Vinaròs. Després es partirà cap a l’ermita de la Misericòrdia on s’oferirà un menjar i posteriorment es realitzarà una visita guiada pel paratge natural de la Serra del Puig.

El preu per als interessats de forma personal a participar és de 15 euros, la qual cosa inclou l’aperitiu en el Mercat Municipal, el menjar en el Santuari de l’ermita de la Misericòrdia, els serveis de guia turístic i els trasllats als diferents espais que es visitaran durant la jornada.

 

La inscripció pot realitzar-se a través de la pàgina web turisme.vinaros.es

Article anteriorFestes de Sant Mateu: Pregó 2019
Article següentEs presenta el llibre “Ximo Puig, la mirada morellana”