Inici BENICARLÓ Primera entrevista a Xaro Miralles (avanç)

Primera entrevista a Xaro Miralles (avanç)

384

– En primer lloc, enhorabona pels resultats, que vos han donat una còmoda majoria absoluta per a governar l’Ajuntament de Benicarló durant els propers anys. Passats dos dies, és hora de fer valoracions.
– Gràcies. La veritat és que en la campanya, ja ho vam remarcar: tenim un gran projecte i un gran equip. Tenim molt clar el que volem per als pròxims quatre anys, amb projectes encetats en la legislatura 2015-19, s’havien posat les bases amb propostes reals (com el projecte Edusi amb els Fons Feder, el PGOU, serveis socials, plans d’ocupació, esports, contractació, etc) ja en marxa. Esperàvem un bon resultat, de fet jo no vaig parlar de pactes en tota la campanya electoral, però si sóc sincera, la majoria absoluta ens va sorprendre. Tot el món ens ho deia i al final, ens ho vam creure: hi havia sis candidatures i de fet, a la província de Castelló (en quant a pobles grans), només hi ha dos majories absolutes del Partit Socialista, Vila-real i Benicarló. Quant va començar el recompte de vots i veiem que en totes les taules guanyaven amb una diferència molt considerable, vam començar a vore-ho possible. Finalment van ser 11 de regidors, majoria absoluta, i estem molt satisfets. Hem de valorar realment perquè la gent ha escollit la nostra opció, i penso que no és per la feina d’una campanya electoral sinó de molts anys, des de que estàvem a l’oposició. Des del primer dia, hem estat al costat de les persones, les entitats i associacions, empreses… i és la tasca que continuarem fent. Jo he estat tots els dies al despatx de l’Ajuntament, treballant amb dedicació prioritària, amb un despatx obert a tota la ciutadania. Ha hagut coses que hem pogut solucionar i altres no, hem pres decisions més encertades i altres no, però la gent ens han valorat que hem estat propers a les persones. La credibilitat ens l’hem guanyat durant estos quatre anys, i també abans estant a l’oposició. He d’agrair a tot l’equip, als que anaven a la llista i els que no, col·laboradors de tot tipus que són igual d’importants perquè ens han ajudat molt. Guanyar unes eleccions és la suma de tots.
I el recolzament ha estat espectacular, no sols en nombre de regidors: el percentatge de vots ha estat molt important, hem tingut quasi el 50% de vots, una de cada dos persones que anaven a votar, prenien l’opció del Partit Socialista. És una gran responsabilitat, i ara tenim el deure de portar endavant el nostre projecte. Espero tenir la força i energia suficients, i que aquest gran equip de persones continue treballant unit i que la nostra
prioritat siga treballar per Benicarló.


– Com dies, heu obtingut quasi el 50% de recolzament dels votants a les urnes. Penseu que heu arrabassat eixa confiança dels votants a altres partits com ara Compromís, o fins i tot Partit Popular?

Podreu trobar la resta de l’entrevista al 7dies actualitat de Benicarló d’aquest setmana, per Irene Pitarch.

 

Article anteriorLeroy Merlín inaugura “a tope”
Article següentSe busca en Peñíscola y alrededores