Inici VINARÒS Presentació Temporada 2019/20 Club Natació Vinaròs

Presentació Temporada 2019/20 Club Natació Vinaròs

350

El diumenge dia 20 d’ octubre es va fer com ja és habitual la presentació dels equips del Club Natació Vinaròs un any més al Pavelló Poliesportiu.

Va començar obrint l’acte, el nostre president , fent menció dels èxits més destacats aconseguits pels nadadors en la temporada anterior ,destacant l’ ascens de l’ equip a la Divissió d’ Honor.
També fent menció al gran repte que tenim aquest any de gestionar tots els grups de natació d’ iniciació, de manteniment , especialització i competició.

A l’acte també va assistir en representació del consistori, el  regidor d’esports Jose Chaler ,que va dir unes paraules a tots els assistents, després el president va continuar l’acte presentant les diferents categories, sent els primers : el grup d’ escoleta seguit pels  pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils, juniors ,absoluts i aquest any com a novetat el nou grup de màsters.
També va presentar als nostres entrenadors : Marta, Sergi, Alex, Marc i Toni dirigits per Albert Delmonte i Isidro Martorell que són els encarregats de la formació de tots els nadadors.

En acabar l’acte es va fer un berenar per a tots els nadadors, obsequiat un any més pel col·laborador TELEPIZZA