Inici COMARQUES Presentació dels llibres ‘La Jana’ i ‘La Caza Tradicional’

Presentació dels llibres ‘La Jana’ i ‘La Caza Tradicional’

1694

Dissabte es van presentar a la Jana les dues obres de Rafael Alegre “La Jana, historia de un pueblo” i “La Caza Tradicional en el Maestrazgorelatos y tradiciones“, ambdues obres de Rafael Alegre. L’acte va comptar amb la presència de l’autor, l’editor Pablo Castell d’Antinea, Domingo Tolós, alcalde de la Jana i a Mari Ángeles Pallarés, alcaldessa de Canet lo Roig, i assistents i amics que van comprar els llibres i van rebre una firma de l’autor.

Les dues obres recullen tradicions antigues i formes de viure “dels nostres avantpassats” com citava l’autor, “qui se sentirien molt orgullosos de natros, si ens poguessen vore“.

L’autor i l’editor van agrair als alcaldes Domingo Tolós i a Mari Ángeles Pallarés, la col·laboració dels municipis de la Jana i Canet lo Roig respectivament, en el llibre de la Caça. Alhora, Tolós li va donar les gràcies per la tasca de recollir aquesta història -a voltes oral- perquè no desaparega. Pallarés, al seu torn, el va animar que “ara li tocava fer” un llibre de Canet lo Roig, amb somriures de familiars i amics presents.

L’editor Pablo Castell va agrair als mitjans de comunicació InfoNord TV, Ser Maestrat i Javier Navas Comunicació, als assistents i als maquetadors i correctors: Joaquim Guimerà i Raquel Vericat, qui va poder acudir a l’acte.

De moment, les obres es poden aconseguir trucant a l’autor Rafael Alegre o a la llibreria Els Diaris 964451738. Properament es podran aconseguir a Amazon i la web d’Antinea.

Podeu vore la presentació en video, cortesia de JN Producciones:

O aquí, cortesia d’InfoNord:

Article anteriorDos directivos del Castor procesados
Article següentEl libro de la semana: La Paloma de Ravensbrück