Inici PREMSA VALENCIANA Presentació de les Jornades del Ranxo Mariner

Presentació de les Jornades del Ranxo Mariner

559

fotos: Julián Zaragozà

Del 20 de setembre fins al 20 d’octubre els xefs oferiran menús especials elaborats amb els millors productes de la llotja local

El 19 de setembre es van presentar al passeig de Colom les IX Jornades de Cuina del Ranxo Mariner organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la col·laboració dels restaurants. Enguany participen un total del sis establiments que una vegada més han treballat per elaborar receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista, per a sorprendre als comensals i sobretot recordar els sabors mariners de Vinaròs.

Els establiments participants són Bergantín, La isla, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel i Vinya d’Alòs. Cada xef ha preparat menús originals amb un entrant, plat i postres a escollir, al preu únic de 28€, perquè els comensals més exigents queden satisfets.

Durant la presentació el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner són una bona mostra de l’excel·lent gastronomia del nostre municipi”. En aquest sentit, afegia que al llarg de l’any es realitzen altres jornades dedicades a la galera, els arrossos o el llagostí, sempre amb productes de proximitat del nostre territori.

El regidor assenyalava que fins al 13 d’octubre també es pot gaudir del Dia Mundial de la Tapa amb la ruta Vinaròs, de tapa en tapa, amb la participació de 26 establiments, amb una gran varietat de propostes creatives i originals.

Article anteriorLa Policía Local de Vinaròs y el ayuntamiento llegan a un acuerdo
Article següentHorta de Sant Joan i Parc Natural de Els Ports