Inici PREMSA VALENCIANA Presentació de la Dama de la Penya Barça Vinaròs 2018

Presentació de la Dama de la Penya Barça Vinaròs 2018

1438


Divendres 8 de juny es va presentar al Saló d’Actes de l’entitat a Nua Aranu Pascual com a nova Dama 2018. El president de la penya, Miguel Ángel Pomed va alabar la seua bellesa i joventut i li va desitjar un any de regnat ple de felicitat. També va demanar un minut de silenci per al difunt “PepitoPeña José Borras Cabanes, així com per a altres socis que havien faltat enguany.

Després va continuar les felicitacions i compliments a la nova Dama i a l’anterior, en obsequis per a les dues.

En un emotiu instant, la Dama Infantil 2017, Martina Torres Vizcarro es va acomiadar del seu càrrec en llàgrimes i felicitacions per a la nova Dama.

L’acte va comptar en gran nombre de socis, familiars i amics, així com representants dels grups polítics, que van celebrar l’acte en el tradicional “brindis d’honor” i picadeta.

El president també va aprofitar per a recordar els actes vinents que es faran aquestes festes, com són el torneig de Guinyot (divendres 22 de juny), sopar de Gala (23 juny), Concurs de dibuix infantil (dilluns 25), així com la resta d’esdeveniments durant aquestes properes festes de Sant Joan i sant Pere.

Podreu trobar el reportatge sencer el proper cap de setmana, al 7dies actualitat de Vinaròs ESPECIAL FESTES DE SANT JOAN i SANT PERE.

Article anteriorClub de Producto Peñíscola Familiar
Article següent(Fotogaleria) XVII edició de la Fira de l’Oli de Canet lo Roig