Inici BENICARLÓ Presentació a Benicarló de la novel·la “El llarg camí del Sol” de...

Presentació a Benicarló de la novel·la “El llarg camí del Sol” de Conxa Solans

136

Amb un bon ambient cultural es va presentar, dimarts 2 d’agost a Benicarló, l’obra editada enguany per Editorial Antinea “El llarg camí del Sol” dins ja del calorós agost, però gaudint de les còmodes instal·lacions de la nova biblioteca.

Va iniciar l’acte el regidor de cultura Pedro Manchón, agraint la visita a la biblioteca Manel Garcia i Grau i destacant la necessitat de gaudir d’aquesta, dins del compromís que té Benicarló amb la cultura.

Foto: biblioteca

Va continuar la mateixa autora amb una presentació “a l’americana” llegint alguns paràgrafs de la seua novel·la i explicant el procés creatiu, com el contacte amb un amic periodista i la visita al Líban l’havia inspirat, així com la visió femenina, tant de les seues novel·les com de les seues protagonistes, però destacant la seua capacitat com a autora per a ficar-se també dins d’un rol masculí.

Finalment Solans va contestar preguntes de les assistents, va donar pinzellades de la seua propera obra, en castellà i ambientada en l’època de Carlos V i també va cedir exemplars d’una obra seua anterior perquè la biblioteca els donés a un club de lectura local.

L’editorial Antinea també va aprofitar per a fer entrega de 25 llibres a la biblioteca, com a donació en agraïment als lectors benicarlandos, per la seua aposta a la lectura i fidelitat a 7dies actualitat de Benicarló, la revista que també edita Antinea.

 

Fotos: Jesús Maestro

La novela es pot adquirir a la llibreria Raquel Papers a Benicarló.

L’Anna Riverola i el seu fill de nou anys arriben a Alarò amb el propòsit de trobar un lloc on allunyar-se de la tragèdia que ha trasbalsat la seva vida. El marit, un prestigiós periodista, ha mort en un atemptat a Beirut, mentre viatjava amb l’ex-president del país, Rafiq Hariri.
A Alarò l’Anna intenta refer la seva vida i integrar-se en la societat local, a la vegada que reprèn la seva activitat com a periodista. En aquest procés descobrirà que, sota una falsa aparença de convivència pacifica, en la societat que els acull bullen un cúmul d’intrigues, traïcions i mentides.
Al Líban ha quedat Jean Luc, un personatge inquietant que continua interferint en la vida de l’Anna i del seu fill.

Article anteriorLa Diputació de Castelló aplicarà a Vinaròs nous tractaments terrestres contra els mosquits
Article següentVinaròs fotodenuncia: carrers de sant Sebastià i Remei: zona insalubre