Inici COMARQUES Premi Pere Sans, 35es Jornades de Teatre d’Ulldecona

Premi Pere Sans, 35es Jornades de Teatre d’Ulldecona

744

El passat diumenge, 19 de novembre, es va lliurar al Teatre Orfeó Monsià d’Ulldecona el Premi Pere Sans a la millor obra de les 35es jornades de teatre d’aquesta població. En aquesta edició d’entre

tots grups participants, el reconeixement va recaure per a l’obra ‘Bodas de Vino’ de la companyia Fila13. Tota una gran alegria inesperada, no sols pel fet que es tracta de la primera producció d’aquest grup de joves, sinó perquè el jurat, per unanimitat, va decidir atorgar el premi a una aposta arriscada, un muntatge íntim d’una tragèdia profunda.

Ará farà cosa d’un any, els tres directors de la companyia, Natxo Nebot, Domi Roig i Marta Roig, van decidir adaptar l’obra ‘Bodas de Sangre’ del genial escriptor Lorca amb només 6 actors i un acompanyament de luxe, música en directe, per a l’escenari de 6 metres quadrats en el que comptaven a la seua escola de teatre, l’Escola d’Arts Escèniques Guirigall de Vinaròs. Doncs bé, en tan sols uns mesos la producció ha aconseguit pujar als escenaris de Sant Mateu, la Casa del Marqués de Benicarló, Castelserás, i finalment (coses de la fortuna) amb la tretzena representació d’aquesta peça va arribar l’èxit al gran Teatre d’Ulldecona.

Article anteriorFalla la Barraca, visita el seu artista faller
Article següent2ª Jornada Lliga Autonòmica Promeses