Inici PREMSA VALENCIANA Policia Local Vinaròs informa: talls en els carrers per l’asfalt

Policia Local Vinaròs informa: talls en els carrers per l’asfalt

324

La Policia Local informa de talls en els carrers en motiu dels treballs d’asfalt
Per motiu de les obres de fresat i asfaltat de la plaça Jovellar, en el tram des del carrer de Sant Cristóbal fins a l’entrada al carrer del Pilar, a partir d’avui dilluns a les 09.00 hores i fins a la fi dels treballs programats el dimecres 27 a la tarda, es tallaran els accessos a la citada glorieta de la plaça Jovellar i al carrer de Sant Cristóbal. Per a facilitar l’accés dels veïns als vials de Doctor Fleming, Socors i ambulatori del carrer d’Arxipreste Bono, s’invertirà el sentit de Doctor Fleming, donant accés des de l’avinguda del País Valencià.
Així mateix, s’anul·la la parada d’autobús de la línia urbana situada al carrer de Sant Cristóbal, darrere de l’església, quedant com a alternativa les estacions de l’avinguda de la Llibertat. En els accessos al carrer de Sant Cristóbal des de plaça Tres Reis i l’accés al carrer de Sant Francesc, des del País Valencià, s’instal·laran panells informatius en tanques per a redirigir la circulació i informar els conductors de l’itinerari per a accedir als carrers de Doctor Fleming i Socors.
Des de Policia Local demanen col·laboració als conductors en el respecte a les indicacions dels agents, senyalització circumstancial i en els canvis de direcció en ocasió de les obres indicades.

 

Article anteriorJa han començat les obres del c./ sant Cristòfol
Article següentAuto Esteller presenta el nou Seat Tarraco a Tortosa