Inici COMARQUES Peníscola s’ompli de visitants i aprofita per la campanya de Ferrero Rocher

Peníscola s’ompli de visitants i aprofita per la campanya de Ferrero Rocher

236

La ciutat aprofita l’afluència de turistes durant el passat pont per a captar vots per a la campanya de Ferrero Rocher i guanyar la final

7dies / Fotos: Julián Zaragozà

Peníscola gaudeix del seu Mercat de Nadal, que anima les compres nadalenques aquest pont de desembre, en ple cor del barri antic.


A la inauguració de la cita ha assistit aquest passat cap de setmana la Cort d’Honor, corporació municipal i els primers visitants, que s’han anat multiplicant amb el pas dels dies.
Multitud d’allotjaments en la localitat han penjat el cartell de complet en aquests dies festius i l’ambient a la ciutat emmurallada està molt animat, malgrat les baixes temperatures.

Punts de vot per a guanyar la final

Després de saber el divendres nit que Peníscola passava a la final del concurs per la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher, s’han activat de nou els punts de vot itinerant que han aprofitat el Mercat Nadalenc i l’alta concurrència de visitants aquests dies a la ciutat.


“Aquesta oportunitat per a promocionar la nostra oferta turística en Nadal és extraordinària i ja l’estem notant aquests dies, en els quals Peníscola registra una alta ocupació en els allotjaments que romanen oberts” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez.

Aquest estaba molt content per haver passat a la final del concurs, la qual cosa suposaria il·luminar el Mercat i la zona en la qual se celebra amb la vistosa il·luminació de Ferrero, “un atractiu extra, sens dubte, per a la monumentalitat d’aquest entorn emmurallat”.

Galeria completa

Article anteriorCom fer el manteniment de la xemeneia
Article següentPSOE Vinaròs presenta la nova executiva de Joves Socialistes