Inici PEÑÍSCOLA Peníscola retrà honors a la seua Patrona al setembre

Peníscola retrà honors a la seua Patrona al setembre

416

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha donat compte a la Junta de Govern Local de la celebració dels oficis religiosos que tindran lloc en el municipi el mes de setembre en honor la novena de la Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

Les celebracions religioses que es duran a terme estaran adaptades a la nova normalitat i a les mesures de seguretat establides per a aquesta mena d’esdeveniments. Responent a la proposta del rector de Peníscola, Mossén Ricardo Fígols, tant els horaris com els emplaçaments dels actes en honor a la Mare de Déu respectaran les restriccions sanitàries. De l’1 al 7 de setembre les celebracions religioses seran a les 09.00h en la parròquia de Santa María de la Mar, amb un aforament de 120 persones, i a les 22.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana, a l’aire lliure.

D’altra banda, el 8 de setembre es festejarà amb l’ofici religiós a les 11.00h en la parròquia de Santa María de la Mar, respectant l’aforament establit, i a les 20.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana.

El Dia de la Patrona, 9 de setembre, tots els actes religiosos tindran lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana a l’aire lliure, el primer a les 11.00h i el segon a les 20.00h.

“Atesa la situació en la qual ens trobem, aquest mes de setembre serà diferent, però no per això renunciarem a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l’Ermitana” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

Article anteriorMercat de Vinaròs dijous 20 d’agost
Article següentDelta de l’Ebre: Visita als camps d’arròs