Inici PEÑÍSCOLA Peníscola renova el seu compromís amb la qualitat turística SICTED

Peníscola renova el seu compromís amb la qualitat turística SICTED

95

En aquest any els plans de millora dels distingits estan relacionats amb el Pla de Sostenibilitat Turística

La vintena d’empreses i serveis públics que formen part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions a Peníscola, han aprovat les diferents auditories de seguiment, renovació i han superat el tràmit de la Mesa de Qualitat que les eleva al comité presidit per Secretaria d’Estat de Turisme. Així, per al seu reconeixement, el regidor de l’àrea de Turisme, Ramón Simó, ha fet lliurament avui dels diplomes a totes i tots els distingits.

L’esforç del sector és estratègic perquè administració i empreses avancen juntes, ha reconegut Simó durant l’acte als representants de les empreses assistents.

El distintiu SICTED de la Secretaria d’Estat de Turisme, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses l’acompliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.
Enguany les propostes i plans de millora, així com els projectes, han girat entorn del Pla de Sostenibilitat que aconseguia el municipi, reforçant el compromís de Peníscola, els seus serveis i empreses amb la sostenibilitat, consolidant Peníscola com a destinació SICTED.

Durant el reconeixement als serveis municipals i empreses distingides, l’edil ha volgut compartir l’expectativa de consolidació del creixement del sector en aquesta temporada, a la vista de les bones xifres registrades l’any passat i les previsions per al present.

“El nostre compromís amb el sector és el de continuar caminant junts, apostant de manera estratègica per la qualitat i la sostenibilitat” ha assegurat Simó, felicitant les empreses turístiques assistents a l’acte pel seu compromís amb la millora contínua i la cerca de l’excel·lència.