Inici PEÑÍSCOLA Peníscola posa en marxa el dispositiu de socorrisme i salvament en platja...

Peníscola posa en marxa el dispositiu de socorrisme i salvament en platja per a la temporada de bany

47

Les platges urbanes del municipi compten amb aquest servei que anirà ampliant-se, fins al dia 30 de setembre

Després de prestar el servei durant la quinzena de dies al voltant dels festius de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa avui el dispositiu de salvament i socorrisme en platja per a la temporada de bany estival

Un total de quatre casetes a la Platja Nord, així com una caseta de la Platja Sud allotjaran a l’equip de socorristes que conforma el dispositiu per a aquest estiu i que anirà reforçant-se de manera gradual a mesura que avança la temporada, que finalitza el 30 de setembre.

L’horari de cobertura del servei serà des de les 11h i fins a les 19h, a mesura que avancin les setmanes s’anirà ampliant el dispositiu cobrint també major tram horari, durant els mesos de juliol i agost, entre les 10h i les 20h.
En total, en temporada alta durant els mesos centrals de l’estiu, 26 socorristes al dia vetllaran per la seguretat dels banyistes en la localitat.

A més, el servei de socorrisme comptarà amb dues embarcacions de suport, diferents vehicles d’intervenció ràpida i ambulància.

Seguretat i accessibilitat

La temporada de bany a Peníscola arrenca amb el Punt Accessible en Platja Nord ja obert avui mateix i el Punt Accessible en Platja Sud en preparació per a la seva posada en marxa en la segona quinzena d’aquest mes. Tots dos serveis comptaran amb personal especialitzat per a l’assistència al bany dels usuaris.