Inici PEÑÍSCOLA Peníscola ompli d’activitats per a tots els públics l’agenda estival

Peníscola ompli d’activitats per a tots els públics l’agenda estival

57

Visites guiades, esport vora la mar i festivals musicals són les apostes de la destinació

Peníscola arrancarà en pocs dies el mes de juliol amb una agenda d’activitats, majoritàriament a l’aire lliure, repleta de cites dirigides a visitants de totes les edats i per al gaudi en família.
Durant els mesos centrals de la temporada com són juliol i agost, Peníscola oferirà als seus visitants un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen els atractius patrimonials, històrics, naturals i de sol i platja amb els quals compta la destinació.

Esport a la platja

L’extensa platja Nord acollirà, de dilluns a divendres, sessions d’aeròbic i zumba. Les sessions es desenvoluparan els dilluns, dimecres i divendres de juliol i agost en horari de 19.00h a 20.00h en la zona de Peñismar. Per altra banda, les activitats en l’arena al costat de l’Oficina d’Informació Turística central, es duran a terme en horari de 09.00h a 10.00h de dilluns a divendres.

Turisme cultural

Com cada estiu, Peníscola es convertirà en destinació turística cultural gràcies a la programació d’importants esdeveniments com el Festival de Teatre Clàssic, que impulsa la Diputació de Castelló, o el Festival de Música Antiga i Barroca en el qual col·laboren Ajuntament, Diputació i Generalitat.

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola arranca aquesta mateixa setmana, el dia 27 de juny i torna al Palau de Congressos amb força gràcies a l’aposta del Institut Valencià de Cultura que, en aquesta vint-i-unena edició de l’esdeveniment musical ha inclòs també una actuació en el cor del nucli antic de la ciutat i Jam sessions, per a finalitzar el dia 2 de juliol.

El Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola tindrà al Pati d’Armes de la fortalesa del 9 al 20 de juliol. El mateix escenari acollirà el Festival de Música Antiga i Barroca del 26 de juliol al 4 d’agost. Amb motiu de la celebració d’aquest, la Casa de l’Aigua obri les seues portes per a oferir actuacions per al públic familiar.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament, programa a més, el Festival de Teatre al Carrer, que està orientat per al públic familiar, tots els dijous de juliol i agost; els dimecres hi haurà visites guiades teatralitzades per la ciutadella i els dimarts activitats infantils en Peñismar, a partir de les 19.30h. Entre els dies 22 i 25 d’agost també programa el Festival Internacional de Guitarra Hondarribia- Peníscola que també tindrà lloc al Castell.

Rutes per la ciutadella

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola manté la seua proposta per la promoció cultural i històrica del patrimoni de la destinació a través de l’organització de diferents visites guiades per la ciutadella. Fins a l’1 de setembre es programen les rutes guiades i s’agruparan per diferents temàtiques. Des d’aquesta mateixa setmana, de dilluns a diumenge, es duran a terme les visites guiades històriques i de cinema a les 19.30h. Les rutes nocturnes pel nucli antic tindran lloc tots els divendres.