Inici PEÑÍSCOLA Peníscola inicia el muntatge dels xiringuitos a la platja

Peníscola inicia el muntatge dels xiringuitos a la platja

299

El primer dels llocs a posar la seva construcció en marxa està situat a la Platja Sud i podria obrir les seues portes durant els primers dies del mes de juny

L’àrea de Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat l’inici de les obres de muntatge del primer quiosquet que recuperen les platges de la localitat, després de més de vint anys sense aquesta mena d’instal·lacions.
Durant la setmana passada es van dur a terme els preparatius de l’espai, així com les necessàries canalitzacions per a la prestació de serveis.

Aquesta setmana és molt visible ja a la Platja Sud, una de les dues platges urbanes de la localitat, la construcció dels diferents mòduls dels quals disposarà aquest nou espai i que, amb tota probabilitat, tal com ha comunicat la regidora de l’àrea, Raquel París, “podria obrir en els pròxims dies, segons indica l’empresa concessionària”. Amb caràcter general, els quiosquets prestaran servei des del 15 de maig fins al 15 d’octubre i, amb caràcter voluntari, durant el període de la Setmana Santa.

L’horari del servei per a la venda de begudes i snacks s’ha establert entre les 10h i les 01.30h i, en cap cas, podran oferir menjars ni servei de restaurant ni servei d’àpats.
“Recuperem un servei que en altres destins s’està valorant molt positivament; tenim un litoral privilegiat que sumarà oportunitats i opcions d’oci per a la nostra població amb una estètica molt cuidada i integrada en l’entorn” ha destacat la regidora, explicant que l’estructura i disseny d’aquests quioscos ha estat aprovat prèviament per part de l’Ajuntament i, per tant, els adjudicataris de les explotacions han d’instal·lar el quiosquet seguint les especificitats tècniques i constructives prèviament definides per a garantir l’homogeneïtat estètica d’aquests.

El quiosquet compta amb mòduls desmuntables, com a elements principals, amb una superfície de 20m2 destinats a zones de treball i zona d’atenció al públic. Es complementaran amb una àrea de terrassa amb taules i cadires, tarima en sòl i pèrgola per oferir ombra, annexionada a aquest. Aquests llocs de temporada tindran una superfície ocupada màxima de 130 m2 i comptaran amb mòduls per als lavabos.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat les obres d’aquesta primera instal·lació al costat de la regidora, podent comprovar l’avançat estat dels treballs.