Inici PEÑÍSCOLA Peníscola inicia el festival de cinema inclusiu amb la projecció de sis...

Peníscola inicia el festival de cinema inclusiu amb la projecció de sis curtmetratges

187

Col·labora amb la iniciativa el Col·legi d’Educació Especial Baix Maestrat que va protagonitzar la primera sessió de projeccions en el matí d’ahir

La primera edició del Festival Internacional de Cinema Social a Peníscola ha arrencat aquesta setmana amb la projecció dels primers sis curtmetratges programats.
Durant aquesta cita cultural, per a la qual s’han rebut més de 500 curts procedents de més de 40 països centrats en la temàtica social, la direcció a càrrec de Sergi González, ha seleccionat 15 per a la seva visualització i votació.
Han pogut veure’s ja els primers en el saló noble de l’Edifici Sociocultural, on es projectaran demà els restants, a partir de les set de la tarda i de manera gratuïta.
La Rampa, Egua, Torts, *Graffitti, El primer petó i Actes per parts, han estat els primers sis títols projectats.
Avui s’han programat tres sessions matinals per a escolars i el dia 18 finalitzarà el Festival amb el lliurament de premis, entre els quals es contempla el de Millor Curtmetratge, Millor Curtmetratge Inclusiu i el Premi del Público.

Col·laboració especial del CEE Baix Maestrat

Els alumnes i alumnes del Col·legi d’Educació Especial Baix Maestrat, que van assistir a la sessió matinal inaugural prevista per a escolars, han col·laborat molt estretament amb l’organització del Festival per a convidar a la participació i assistència de públic a les projeccions.