Inici PEÑÍSCOLA Peníscola ha recaptat més 9000 euros en la seva Marxa Solidària per...

Peníscola ha recaptat més 9000 euros en la seva Marxa Solidària per a la Fundació DiabetesCERO

120

Prop de mil de persones van donar suport a l’esdeveniment, xifra que va superar la de l’any anterior

Peníscola ha recaptat 9.004€ en la recent Marxa Popular Solidària 5k, que va tenir gran èxit de participació. L’esdeveniment esportiu de caràcter benèfic va comptar amb el suport d’un miler participants, que incloïen també dorsals zero, la qual cosa va suposar una important aportació de col·laboracions de veïns i veïnes que no van participar de la marxa però van voler sumar la seva ajuda a favor de la recerca de la diabetis.

A més, els patrocinadors s’han multiplicat respecte a la primera edició, celebrada l’any passat, facilitant que en aquest segon any se superin totes les expectatives de l’organització, perquè s’ha incrementat en mil euros la recaptació de l’any passat, que va ser de 8.076,16€.

“La resposta ha estat extraordinària, estem molt agraïts i emocionats pel nivell d’implicació de tots i la seva generositat, un nou any” ha manifestat agraïda Alba Beltrán, des de l’organització, amb ja el recompte tancat de la recaptació i que suposarà “una ajuda extraordinària en aquesta causa que ens uneix”.

La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació DiabetesCERO, amb l’objectiu de continuar investigant per a la millora de les condicions de vida de les persones diabètiques.

Des del consistori, l’àrea d’Esports, amb qui l’organització ha col·laborat per al desenvolupament d’aquesta prova benèfica, s’ha valorat també molt positivament la resposta i participació ciutadana mostrant, un nou any, el caràcter solidari de la població.