Inici PEÑÍSCOLA Peníscola es prepara per a celebrar el Carnaval 2023

Peníscola es prepara per a celebrar el Carnaval 2023

236

La Ciutat a la Mar acollirà la festa entre els dies 10 i 12 de febrer 

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat els actes previstos per a la celebració del Carnaval en el municipi. Els pròxims dies 10, 11 i 12 de febrer, la Ciutat a la Mar acollirà les diferents activitats previstes per a la festa més desenfadada de l’any.
El divendres començarà la celebració amb el ball de disfresses infantil en la Carpa de Festes del Centre d’Estudis, una nova activitat que arrancarà a les 18.00h; la festa continuarà per als més majors a partir de les onze de la nit amb l’habitual ball de màscares i la Disco-mòbil.

El dissabte tindrà lloc l’habitual desfilada de comparses, en la qual participaran 14 agrupacions i més de 550 comparsers.El recorregut previst compta amb diversos canvis respecte als anys anteriors i discorrerà per Pl. Sant Isidre, C. Blasco Ibáñez, C. Mestre Bayarri, Pl. Constitución, Av. d’Espanya i Av. de la Mar, Av. Marcelino Roca i Av. d’Akra Leuke per a acabar en el Centre d’Estudis.
La jornada acabarà amb un ball de màscares en la Carpa de Festes i la festa acabarà el diumenge amb la desfilada de la vesprada i el tradicional enterrament de la sardina, precedit per la tradicional xocolatada popular.

El regidor de Festes, Ramon Simó, ha convidat tots els veïns a participar en la festa i a gaudir-ne amb responsabilitat.Aquesta setmana ja ha tingut lloc el sorteig de l’ordre d’eixida de les comparses, una trobada en la qual la Regidoria també recull les sol·licituds logístiques de cada grup per a l’organització de la desfilada.