Inici PEÑÍSCOLA Peníscola, el Festival Internacional de Guitarra d’Hondarribia compleix 20 anys 

Peníscola, el Festival Internacional de Guitarra d’Hondarribia compleix 20 anys 

279

Les cites musicals que programa la Regidoria de Cultura tindran lloc en el Saló Gòtic del Castell de Peníscola, des del dia 23 fins al dia 27 d’agost, a les 22h

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat avui la vintena edició del Festival Internacional de Guitarra Hondarribia-Peníscola, amb un cartell d’excepció.
Carles Pons, director del Festival, ha destacat d’aquesta edició la gran qualitat dels intèrprets i la varietat en el repertori, que es podrà gaudir en el saló Gòtic del Castell de Peníscola cada nit, a partir de les 22h, entre el dimarts dia 23 d’agost i el dissabte dia 27, data en la qual finalitza aquesta cita musical ja consolidada. Guitarra flamenca, guitarra clàssica, peces minimalistes i música contemporània d’Eric Clapton o Mark Knopfler es combinen en una agenda de concerts amb virtuosos de la guitarra del panorama nacional i internacional.

Programa de concerts 

Dimarts 23 d’agost
Pedro Navarro (Espanya)
Guitarra flamenca

Dimecres 24 d’agost
Andrea Vettoretti (Itàlia)
Música minimalista

Dijous 25 d’agost
Diana Hlazunova (Ucraïna) i Gabriel Guillén (Veneçuela)

Divendres 26 d’agost
Alfredo Panebianco i Vania del Monaco (Cuba)
Guitar Passion amb temes actuals

Dissabte 27 d’agost
Claudi Arimany i Javier García Moreno (Espanya)
Flauta i guitarra clàssica

La venda d’entrades anticipades pot realitzar-se encara a l’Hotel Tío Pepe de Peníscola, i cada dia de concert en el mateix castell a partir de les 21.30h, amb un preu de 7 euros el concert i 25 euros l’abonament per als cinc concerts.