Inici PEÑÍSCOLA Peníscola du a Madrid els seus escenaris de pel·lícula

Peníscola du a Madrid els seus escenaris de pel·lícula

95

Peníscola de Cinema és la marca que la ciutat castellonenca vol continuar posicionant en aquesta edició de la fira madrilenya. Amb aquest objectiu, està present a Fitur amb la resta de ciutats de cinema de la Comunitat, integrades a València Region Film, en un espai específic per a destinacions relacionades amb la indústria audiovisual, Fitur Screen.

Concretament, Peníscola comparteix la informació detallada sobre les rutes pels escenaris de rodatges, que s’han anat ampliant des de la seua posada en marxa el 2016, tant a professionals com al públic final.

Aquest és el tercer any que Peníscola participa en aquest espai.
La web www.peniscoladecine.com ha registrat, des de la seua posada en marxa, fa quatre anys, més de 120.000 descàrregues de les rutes de cinema, per a fer-les de manera autònoma.
A més, més de 5000 turistes han participat en les visites guiades gratuïtes que organitza l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, per les seues localitzacions.

L’any Berlanga també a Fitur
La condició de ciutat plató de Peníscola no pot desvincular-se de la figura de Berlanga, en aquesta ha rodat dues de les seues pel·lícules en territori valencià, Calabuch i París-Tumbuctú, amb la qual cosa l’ha convertida en part del seu particular univers cinematogràfic “fet que ens enorgulleix profundament i que posem en valor, de la mà de Turisme Comunitat Valenciana, sota la marca paraigua València Region Film, que integrem i per la qual apostem com a plataforma de visibilització dels nostres excepcionals escenaris de rodatge” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, en la seua visita a Fitur Screen.

Article anteriorPORTCASTELLÓ confina un buque con 9 tripulantes sintomáticos de COVID-19
Article següentGrinyó Ballester 2021 a la professora i escriptora Marian Fonellosa