Inici PEÑÍSCOLA Peníscola convoca el concurs per al cartell de les seves Festes Patronals...

Peníscola convoca el concurs per al cartell de les seves Festes Patronals 2024, obert a totes les disciplines i arts gràfiques

65

Les propostes podran presentar-se per part dels seus autors entre els dies 24 de maig al 14 de juny

Amb motiu de les Festes Patronals, la regidoria de Festejos ha convocat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes.
El tema central perquè hauran de ser les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.

Les propostes de disseny podran realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que sigui la seva reproducció en quatricromía.

“En els últims anys no únicament demanem fotografies, sinó que sol·licitem un disseny complet de l’art final, que pot incloure imatges fotogràfiques però també il·lustracions i ha d’incorporar el disseny gràfic” ha recordat l’edil de l’àrea, Ramón Simó.
Les dimensions hauran de ser de 50cm x 70cm, en orientació vertical i el disseny s’haurà de presentar en format digital (.PDF o .*JPG) i la seva grandària no haurà de ser superior a 5MB. Els enviaments es realitzaran a l’adreça festes@peniscola.org i les obres han de ser originals i inèdites i no premiades en cap altre concurs.

Cada participant identificarà la seva obra amb un sol títol que escriurà en el mateix correu de la fotografia presentada. En el correu electrònic haurà d’identificar-se el nom complet de l’autor o autora, la seva adreça i el seu número de telèfon.
En els originals, de forma molt clara, visible i integrada haurà d’aparèixer la inscripció “Festes Patronals, Peníscola, del 7 al 15 de setembre de 2024” i en un segon ordre d’importància, la qualificació “Festes declarades d’Interès Turístic Nacional”
Cada autor o autora pot presentar fins a cinc obres dins del termini previst, que s’estableix entre el 24 de maig i el 14 de juny de 2024.

L’elecció del guanyador comptarà, un any més, amb la participació ciutadana

El concurs es resoldrà en dues fases. Durant la primera, el jurat serà popular, els dissenys presentats correctament es publicaran en la pàgina de Facebook “Ajuntament de Peníscola”, els cinc dissenys amb més “m’agrada”, seran els finalistes del concurs.
En una segona fase, un Jurat professional triarà entre els cinc dissenys més votats els dos que estimin més oportuns per a ser portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2023 amb una retribució de 400 i 200 euros respectivament.