Inici PEÑÍSCOLA Peníscola convoca el concurs per al cartell de les Festes Patronals 2022

Peníscola convoca el concurs per al cartell de les Festes Patronals 2022

50

Les propostes podran presentar-se per part dels seus autors entre els dies 5 i 14 de juliol, i el guanyador s’endurà un premi de 400€

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes ha convocat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes.
El tema central hauran de ser les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.
Les propostes de disseny podran realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que siga en la seua reproducció en cuatricromía.
“En aquesta edició no únicament demanem fotografies, sinó que sol·licitem un disseny complet de l’art final, que pot incloure imatges fotogràfiques però també il·lustracions i ha d’incorporar el disseny gràfic” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó.
Les dimensions hauran de ser de 50cm x 70cm, en orientació vertical.
El disseny s’haurà de presentar en format digital (.PDF o .JPG) i la seua grandària no serà superior a 5MB.
Els enviaments es realitzaran a l’adreça festes@peniscola.org i les obres han de ser originals i inèdites i no premiades en cap altre concurs.
Cada participant identificarà la seua obra amb un sol títol que escriurà en el mateix correu de la fotografia presentada. En el correu electrònic haurà d’identificar-se el nom complet de l’autor o autora, la seua adreça i el seu número de telèfon.
En els originals, de forma molt clara, visible i integrada haurà d’aparéixer la inscripció “Festes Patronals, Peníscola, del 7 al 18 de setembre de 2022” i en un segon ordre d’importància, la qualificació “Festes declarades d’Interés Turístic Nacional”
Cada autor o autora pot presentar fins a cinc obres dins del termini previst, que s’estableix entre el 5 de juliol i el 14 de juliol de 2022 a les 23.30 hores.

Article anteriorL’Ajuntament renovarà el parc infantil de la plaça d’Espanya i la plaça de Sant Andreu
Article següentEls bombers estabilitzen l’incendi de Xert