Inici PEÑÍSCOLA Peníscola contracta personal de reforç d’atenció al públic i per a realitzar...

Peníscola contracta personal de reforç d’atenció al públic i per a realitzar enquestes durant aquest estiu

30

El personal contractat treballarà per a l’administració local durant tres mesos des de demà, dia 1 de juliol, i fins a final del mes de setembre

Demà arranca el Pla d’Ocupació que impulsa l’Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb la Diputació Provincial de Castelló.
Concretament s’incorporen cinc persones a treballar, durant tres mesos per a fer tasques d’atenció al públic en diferents serveis municipals, així com per a realitzar enquestes de satisfacció, principalment en platges.
A més, també s’incorpora personal a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis per a fer tasques de millora i supervisió de neteja i manteniment.
“El nostre objectiu és millorar l’atenció als nostres veïns i visitants, coneixent l’opinió directa dels usuaris de les nostres platges i espais públics i controlant el bon funcionament de tots els serveis” ha explicat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París.
El consistori va oferir 10 places per a les quals des de LABORA es van seleccionar més de trenta perfils d’aturats, dels quals cinc han entregat la documentació necessària per a poder finalitzar la contractació.
La Diputació Provincial aporta al Pla d’Ocupació quasi 9000€ que es completen amb uns 16.000€ d’inversió que aporta l’Ajuntament.

Article anteriorEl proper dilluns, 4 de juliol, es tornarà a activar el servei de la zona blava i aparcaments soterrats
Article següentLa Diputació de Castelló obrirà demà el termini d’inscripcions de ‘Castelló Sénior 2022-2023’