Inici PEÑÍSCOLA Peníscola clausura la 2n edició del Festival Rocart amb èxit de participació...

Peníscola clausura la 2n edició del Festival Rocart amb èxit de participació en les activitats programades

94

Peníscola clausura la segona edició del Festival Rocart amb èxit de participació en les activitats programades

La segona edició del Festival d’art i cultura, Rocart, de Peníscola conclou hui després d’un cap de setmana replet d’activitats per a tots els públics. Des de divendres passat, 10 de setembre, la Ciutat en la Mar ha celebrat més d’una vintena d’esdeveniments culturals en diferents localitzacions del barri antic.

Després del gran acolliment obtingut per part del públic en la celebració del Rocart 2020, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola, juntament amb l’artista multidisciplinària i fotògrafa, Pilar Diago, ha apostat, un any més per aquesta proposta centrada en la dinamització de la ciutadella antiga com a escenari cultural i artístic.

El Rocart 2021 ha concentrat activitats com a exposicions, visites guiades, museus efímers en diferents establiments d’allotjament, teatre, performances i actuacions musicals en viu. A més, enguany ha comptat amb novetats respecte a la primera edició com la instal·lació d’escultures als carrers, exposicions a l’aire lliure, presentacions de llibres, conferències, tallers i jazz sessions itinerants pels carrers del barri antic.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut agrair la participació als artistes participants, la implicació de l’organització, així com als veïns i visitants que s’han acostat a gaudir de les diferents activitats culturals.

II Concurs de pintura a l’aire lliure
La ciutat antiga de Peníscola es va convertir ahir en “musa” i escenari per als artistes que van participar en l’II Concurs de pintura a l’aire lliure del Rocart. Els participants van començar a projectar les seues obres a les 09:00h i a les 14:30h es va celebrar el lliurament de premis en la Plaça Santa María. El jurat va atorgar el primer premi a Fernando San Miguel, el segon a José Antonio Campos i el tercer a Mercé Gómez.

Article anteriorSurt a licitació el subministrament del mobiliari per a la Biblioteca Manel Garcia Grau
Article següent‘El Rey León’ de Locura corona el Vinaròs Arena 2021