Inici PEÑÍSCOLA Peníscola celebrarà aquesta cap de setmana els primers actes de Sant Antoni

Peníscola celebrarà aquesta cap de setmana els primers actes de Sant Antoni

78

Les diferents activitats previstes es realitzaran al llarg del mes de gener i inclouen la baixada de l’arbre, la missa del majoral, la desfilada de cavalleries i la benedicció d’animals, entre altres

La Associació de Sant Antoni Abad a Peníscola ja té tot preparat per a l’inici dels festejos. L’acte amb el qual arrencarà la festivitat en el municipi serà aquest dissabte a les dotze del migdia, quan es durà a terme la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries.

El diumenge dia 14 a partir de les onze del matí es farà el cercaviles dels Majorals i membres de la Comissió per a la venda de bitllets per a la tradicional rifa i ja el dimecres dia 17, tindrà lloc la celebració del Dia del Majoral amb la processó fins a l’Ermita de la Verge de Ermitana a les 10:15h i amb la celebració de la missa de les 10:30h.
El diumenge dia 21 es durà a terme, de nou, la venda de bitllets per a la tradicional rifa a partir de les 11h.

El dissabte 27 a les 18:30h. s’iniciarà el cercaviles de cavalleries des de la Plaça Sant Isidre, que acabarà amb l’encesa de la foguera en el pàrquing Centre d’Estudis.
El diumenge dia 28 a les 10:30h. se celebrarà la missa en la Parròquia de Santa María i en acabar es procedirà a la benedicció d’animals en la Plaça Santa María després de la qual es procedirà a realitzar el sorteig de la rifa.