Inici PEÑÍSCOLA Peníscola arranca amb èxit de participació les activitats per als jóvens

Peníscola arranca amb èxit de participació les activitats per als jóvens

90

Les activitats es realitzarán durant el messos de Juliol i Agost

Dijous passat, dia 1 de juliol, va donar principi l’Estiu al Centre Juvenil. La Regidoria de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Peníscola ha programat, un any més, l’agenda d’activitats dirigida als més jóvens per als mesos de juliol i agost, “amb l’objectiu d’oferir activitats gratuïtes i interessants per a un segment d’edat que ja no té accés a l’escola d’estiu i requereix opcions d’oci complementàries a les esportives que també s’ofereixen en la població”, ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

El programa es dirigeix als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria i s’està duent a terme amb un protocol especial de mesures de seguretat, així com amb control d’aforament.

Els participants, a més de les activitats de les mateixes instal·lacions del centre juvenil, estan gaudint de tallers relacionats amb la cuina, les manualitats o l’art, en horari matinal, de 10.00h a 14.00h.

“Des de la Regidoria, al llarg de tot l’any, també a l’estiu, treballem per a donar cobertura a les demandes de tots els trams d’edat, des de la més primerenca fins als més majors, els programes que estem impulsant en els últims anys -també els específics d’estiu- anem recuperant-los després de la pandèmia que els ha condicionat i continuem adaptant mesures de seguretat sanitària per a poder protegir tots els usuaris i monitors que formen part dels equips que els porten endavant” ha destacat Albiol, que ha agraït als participants la seua responsabilitat en l’acompliment de les normes, així com als monitors per la seua diligència i esforç en cadascun dels programes.

Article anteriorLes fotografies del primer concurs “Benicarló pel clima” s’exposen al Mucbe
Article següentConcurso del Cartel del Carnaval de Vinaròs – BASES