Inici PEÑÍSCOLA Peníscola aprova la tramitació de treballs per a millorar l’accessibilitat i seguretat...

Peníscola aprova la tramitació de treballs per a millorar l’accessibilitat i seguretat viària

232

En la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Peníscola s’ha dut a terme l’aprovació de la tramitació d’un total de quatre obres. “Són treballs necessaris amb els quals millorarem tant l’accessibilitat com la seguretat viària dels nostres carrers”, ha destacat el regidor de Serveis, Jorge Rovira.

En matèria de seguretat viària continuaran els treballs de substitució de les dents de tauró instal·lades en el tram que discorre paral·lel al Passeig Marítim entre l’edifici Picasso i la zona de la Volta. Aquestes obres pertanyen a la tercera fase de substitució d’aquests elements per bol·lards i la seua inversió prevista és de 30.659,71€.

Una altra de les tasques aprovades aquest matí ha sigut la millora de la vorera enfront de l’Escola de Música, treball que se sumarà a l’ampliació de la zona d’espera i la instal·lació de bancs, acció la inversió de la qual ascendeix a 7.815,10€.

També s’han aprovat avui en Junta de Govern Local la reparació de la vorera del carrer de Garbí en la zona de Llandells, per un import de 18.657,87€, i la substitució del paviment de tarima de l’avinguda del Papa Luna, en el tram situat a l’altura del carrer d’Alacant, amb una inversió de 40.878,11€.

Article anteriorDjorjevic renueva una temporada más con el CB Benicarló
Article següentCor da Capo suspén els seus concerts per Coronavirus