Inici PEÑÍSCOLA Peníscola amplia la programació en el dia del seu patró, Sant Roc

Peníscola amplia la programació en el dia del seu patró, Sant Roc

40

 

Enguany l’Ajuntament ha decidit ampliar les activitats amb animació infantil i concerts

La Regidoria de Festes ha presentat les activitats que es duran a terme com a festeig del dia de sant Roc, patró de la localitat, el pròxim dia 16 d’agost. Com és tradició, a les 11h tindrà lloc la missa en la parròquia de Santa Maria, després de la qual se celebrarà l’habitual processó pels carrers del nucli fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on es realitza l’ofrena floral en la fornícula que es troba allí situada.

La novetat d’enguany és la programació que s’amplia a la vesprada, a partir de les set, amb el gran parc d’animació infantil que se situarà en el passeig marítim, al costat de la font Camilo José Cela. A partir de les deu de la nit, en el mateix passeig, tindrà lloc l’actuació de Palo Domado i tancarà l’agenda del dia, a les 23.30h, l’actuació de Valiente Bosque, en la mateixa ubicació.

“Hem volgut ampliar l’habitual programació, reforçant el festeig d’aquesta jornada especial amb activitats per a tots els públics i totalment gratuïtes” ha explicat l’edil de l’àrea, Ramón Simó, il·lusionat amb la recuperació i ampliació de la festa. Per part seua, l’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa de la Regidoria que està també treballant a ultimar la programació de les festes en honor a la patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana, “tenim un poble ric en tradicions que volem potenciar, promocionar i continuar posant en valor perquè perduren i continuen arrelant en les generacions futures amb la il·lusió i devoció que les van viure els nostres avantpassats i amb la qual ho fem avui” ha assegurat.

Article anteriorEl Moto Club Vinaròs participarà al ISDE França 2022
Article següentVinaròs adequa aules de 2 anys