Inici PEÑÍSCOLA Peñíscola: 1,2 milions d’€ per a millores dels seus parcs, jardins i...

Peñíscola: 1,2 milions d’€ per a millores dels seus parcs, jardins i platges

265

– El consistori farà els seus primers passos per a la implementació de plaques solars en edificis públics

– L’àrea de Medi Ambient preveu dedicar quasi 300.000€ a cura de la jardineria, millora de parcs infantils i la creació d’un nou parc caní

– Les Regidoria abordarà el desbrossament de la marjal, barrancs i zona forestal amb 100.000€ d’inversió

– La Regidoria de Platges millorarà els serveis i mobiliari urbà amb més de mig milió d’euros per al litoral

– Andrés Martínez: “La cura de l’entorn és fonamental per a la sostenibilitat de la destinació, estem compromesos amb la seua millora i necessitem que totes les administracions se sumen a això en l’assumpció de les seues competències, que són molt àmplies en el nostre litoral i espais naturals”

Peníscola (28-12-2021).- L’Ajuntament de Peníscola preveu, en el pressupost municipal per a 2022 recentment aprovat en ple, destinar quasi 900.000€ a la partida de Medi Ambient i Platges.

Quasi la meitat d’aquest pressupost es destinarà als serveis de seguretat, vigilància i millora del mobiliari urbà en el litoral, així com als estudis i inversions necessàries per al manteniment de les certificacions de qualitat.

L’altra meitat es destinarà al desbrossament de la marjal, desbrossament de barrancs i desbrossament forestal, el manteniment de l’estació meteorològica, així com a les actuacions de control de l’emissari submarí i les analítiques de control en platges.

“La cura de l’entorn és fonamental per a la sostenibilitat de la destinació, estem compromesos amb la seua millora i necessitem que totes les administracions se sumen a això en l’assumpció de les seues competències, que són molt àmplies en el nostre litoral i espais naturals” ha sol·licitat el mateix alcalde, Andrés Martínez, testificant amb dades l’esforç municipal i reclamant a les administracions competents en matèria de medi ambient i platges, un major esforç.

El primer edil ha indicat que l’any pròxim es posarà en marxa la nova electrolinera que s’ha instal·lat en la població, amb la col·laboració de la Diputació provincial, i ha anunciat que es faran els primers passos també per a la instal·lació de plaques solars en edificis públics, sol·licitant la redacció d’un primer estudi que aborde les possibilitats d’autoproveïment energètic en espais públics.

Millores en parcs i jardins

L’àrea de Medi Ambient preveu dedicar quasi 300.000€ a cura de la jardineria, millora de parcs infantils i la creació d’un nou parc caní. Es preveu destinar partides tant a manteniment com a inversió, “en una ferma aposta per la millora de les nostres zones verdes i espais infantils” ha destacat Martínez, posant en valor els onze parcs amb els quals compta el municipi.

Article anteriorVinaròs rep 59.200€ de la Diputació de Castelló per finançar els danys ocasionats pel temporal Glòria
Article següentAquests són els nostres propòsits beauty 2022