Inici ALTRES NOTICIES Penííscola obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu

Penííscola obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu

76

Dirigida a xiquets de 2 a 10 anys, ofereix setmanes i quinzenes en els mesos de juliol i agost

La Regidoria de Benestar Social ha anunciat l’obertura de les inscripcions per a l’Escola d’Estiu que programa per als mesos de juliol i agost. Podran ser beneficiaris d’aquest servei subvencionat per l’Ajuntament de la localitat tots els menors d’entre 2 i 10 anys, empadronats en el municipi.

Enguany les diferents opcions contemplen la contractació del servei per setmanes o quinzenes i inclou també l’opció de menjador, a més de l’horari extra matinal a partir de les 08.00h.La regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, ha confirmat que es pot formalitzar ja la inscripció en línia a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.com o en l’oficina d’Ofertes Costa *Azahar, al carrer Vilanova d’Avinyó, 63 en horari de 16.00h a 20.00h.

L’organització preveu, a més, obrir la inscripció per a no empadronats a partir del dia 3 de juny en cas de disponibilitat de places.

Joc, esport, manualitats, activitats tecnològiques, de robòtica, de cuina, experiments i sortides o excursions formen part de l’oferta d’aquesta escola estiuenca. Totes elles tindran relació i ambientació relacioanda amb l’eix temàtic d’aquesta edició: Happy Summer; una picada d’ullet al recent reconeixement a Peníscola com un dels pobles més feliços del nostre país.

Els preus s’ajusten a les diferents modalitats i inclouen gratuïtats per a les famílies que, derivades des de Serveis Socials, es beneficien de beques per la totalitat de l’import del cost de la matrícula.

“Creiem en aquest servei necessari i enguany hem mantingut l’ampliació d’horaris” ha explicat l’edila de l’àrea, destacant la particularitat del municipi per la seva condició de turístic, en el qual multitud de pares i mares dels menors no disposa de vacances durant les vacances escolars.