Inici COMARQUES ALT MAESTRAT Pasqua en Sant Jordi amb una entretinguda agenda d’activitats per als xiquets

Pasqua en Sant Jordi amb una entretinguda agenda d’activitats per als xiquets

381

  • Marisa Ramírez: “Facilitem a les famílies del poble poder conciliar la vida laboral i personal en mantindre actius als seus fills” Final del formulario

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha organitzat una agenda d’activitats formativa i molt entretinguda perquè els més xicotets del poble puguen gaudir d’uns dies de diversió durant les vacances de la setmana de Pasqua. D’aquesta manera, els xiquets d’Infantil i de Primària podran gaudir de diferents activitats de la mà de monitors especialitzats i que `permetrà als pares i mares que hagen de treballar poder conciliar aqueixos dies la vida laboral i la familiar.

Per a explicar bé el funcionament d’aquestes activitats i aclarir tots els dubtes que pogueren sorgir, l’edil Marisa Ramírez ha mantingut una reunió amb diferents mares i pares del col·legi de Sant Jordi en el Centre Cívic. Amb Ramírez va estar també el gerent d’OCA Grup, empresa responsable de les activitats perquè, d’aquesta manera, disposaren de tota la informació per a realitzar les inscripcions, el període de les quals romandrà obert de dilluns a divendres de la setmana que ve.

Marisa Ramírez, regidor de l’equip de Govern d’Iván Sánchez Cifre, ha explicat que “hem programat aquesta setmana de Pasqua Esportiva ateses les necessitats que ens havien traslladat moltes famílies del poble de poder mantindre cures i actius als seus fills durant les vacances de Setmana Santa. A l’Ajuntament de Sant Jordi estem molt sensibilitzats sobre la necessitat de facilitar tots els serveis necessaris a les famílies perquè puguen conciliar la vida laboral i personal i així fer possible que les mares i pares del poble puguen continuar vivint ací amb la millor qualitat de vida i així evitar el risc de despoblació, que sí que estan patint en altres pobles del nostre entorn”.

Les activitats tenen dos cronogrames detallats per als xiquets, en funció de si són alumnes d’Infantil o de Primària. L’horari de les mateixes serà de 8.30 a 13.30 hores, excepte el dijous que van al Delta de l’Ebre i tornaran a les 17 hores. L’edil Marisa Ramírez ha ressenyat que “les inscripcions són en línia i es podran realitzar a partir del dilluns fins al divendres. En l’aplicació ‘santjordi informa’ enviarem l’enllaç per a realitzar la inscripció dins dels bàndols gratuïts.

El cost de la inscripció per a tota la setmana és de tot just 10 euros, que no cobreix a penes les despeses d’aquestes activitats i que s’ha establit com una garantia que totes les mares i pares puguen inscriure als seus fills si estan interessats.

Hi haurà tots els dies una parada de descans per a esmorzar, que hauran de portar les xiquetes i xiquets que participen en les activitats. El cronograma establit per a aquesta Pasqua Esportiva és el següent:

Primària:

Dimarts 19: Sensorialitat (Circuit sensorial), Mindfulness i Ciència (Coet d’aigua).

Dimecres 20: Eixida al *Bovalar, jocs de relleus, l’aranya i les quatre cantonades, para després tornar al poliesportiu.

Dijous 21: Eixida al Delta de l’Ebre i, després d’esmorzar, es visitaran la casa de fusta i es realitzarà una visita als miradors per a contemplar els ocells en el seu entorn natural.

Divendres 22: Jocs cooperatius amb pràctiques amb paracaigudes i, després d’esmorzar, Holicolors amb una carrera, jocs tradicionals i festa d’acomiadament.

 

Infantil:

Dimarts 19: Psicomotricitat (Kangoo Power), i després de l’esmorzar, Ciència amb Lluna, realitat virtual i coets d’aigua, Mindfulness, amb asteroides.

Dimecres 20: Eixida al Bovalar i, després de l’esmorzar, *Gimcana d’orientació, Slackline i el Codi Secret, per a després tornar al poliesportiu.

Dijous 21: Eixida al Delta de l’Ebre i, després d’esmorzar, baixada pel riu Ebre en caiac.

Divendres 22: Esport, amb carreres d’espartans, Holi Colors, amb carrera i jocs tradicionals, per a finalitzar amb una festa d’acomiadament.