Inici BENICARLÓ Ontinyent acull el fòrum “Arrels”, de Premsa Comarcal Valenciana

Ontinyent acull el fòrum “Arrels”, de Premsa Comarcal Valenciana

179

 

La jornada tindrà lloc dimecres dia 22 en el Centre Cultural Caixa Ontinyent i serà clausurada pel president de la Generalitat, Carlos Mazón

Premsa Comarcal Valenciana / Fotos hemeroteca Arrels a Dénia

Mostrar a la societat la importància del teixit empresarial valencià i la seua implicació en el territori. Eixe és l’objectiu de la jornada que tindrà lloc dimecres, 22 de novembre, organitzada per l’Associació Premsa Comarcal Valenciana, que agrupa les capçaleres comarcals en paper i de pagament de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana. La segona edició d’Arrels. Fòrum Empreses compromeses amb el territori tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent i compta amb el patrocini de Caixa Ontinyent, Aiju, Aitex, Fundación Campus Ontinyent i el Campus d’Alcoi de la UPV.

Com en la primera edició, celebrada a Dénia, es tracta d’una jornada en la qual el protagonisme el tendran entitats i empreses que destaquen per la seua aposta per la innovació en diferents àmbits empresarials i econoòmics.

  

Després de la recepción i benvinguda, està previst que a les 10:45 done inici el fòrum, amb la intervenció del president de Caixa Ontinyent, José Pla; la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix; el secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Energia, Felipe Carrasco; i el president de Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis.

A continuació, tindrà lloc la primera taula redona, moderada per Xavi Bosch (director del Suheca.com i la revista Estil), i que comptarà amb la presència de Pau Bernabeu, (director del Campus d’Alcoi UPV), José Cantó (director del Campus Ontinyent UV), Vicente Blanes (director d’AITEX), Manuel Aragonés (director d’AIJU) i un representant del grup de Generació Espontània del Campus Alcoi.

Empreses innovadores
Com introducción a la segona taula, un vídeo presentarà a les empreses protagonistes d’aquesta segona jornada del fòrum Arrels, que són Creavalo, Fresdental Grup 3D Solutions i AIUDO. La taula estarà moderada per Luis Peidro, director de El Nostre, i comptará amb la presència del CEO de Creavalo, Joan Gisbert; el gerent de Fresdental Grup 3D Solutions, Francisco Pérez i el CEO d’AIUDO, Daniel Eivissa.
La clausura, a partir de les 13:00 comptarà amb el president de la Generalitat, Carlos Mazón, qui estarà acompanyat per Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, i del president de Caixa Ontinyent, José Pla.