Inici PEÑÍSCOLA OktoberFest al Peñíscola Plaza Suites aquest cap de setmana

OktoberFest al Peñíscola Plaza Suites aquest cap de setmana

730

Els pròxims dies 11, 12 i 13 d’octubre el resort familiar vacacional de ZT Hoteles a Peníscola, celebra la seua quarta edició de la festa de la cervesa per als amants d’aquesta tradicional beguda.

L’HOTEL & SPA PEÑÍSCOLA PLAZA SUITES CELEBRA LA SEUA III EDICIÓ DE LA FESTA DE LA CERVESA

Amb motiu de la internacionalment coneguda festa del OktoberFest, l’Hotel & Spa Peníscola Plaza Suites dedica el segon cap de setmana d’octubre a celebrar una degustació especial de cerveses per a donar a conèixer una àmplia varietat a tots els assistents a l’esdeveniment.
Les cerveses artesanes, nacionals i d’importació que estaran presents per a la seua degustació en aquesta edició del 2019, tindran un preu de 1.50€. A més, en totes les cafeteries de l’hotel, les cerveses tindran un 20% de descompte durant els dies del Oktoberfest. A més, i per a completar la festa, els assistents podran gaudir del tradicional Frankfurt alemany. Tot això amenitzat per música en directe del trio Ein Prosit Polka que els faran sentir com si estigueren a la mateixa Alemanya.
L’entrada serà lliure a tot el públic que desitge participar, i per a aquells que vulguen aprofitar per a gaudir d’aqueix cap de setmana, l’hotel ofereix una promoció especial inclou allotjament amb pensió completa i un programa d’animació amb temàtica cervesera. Aquesta promoció es pot consultar en la web de ZT Hotels.
Amb aquesta Oktoberfest, l’Hotel & Spa Peníscola Plaza Suites contínua amb el seu objectiu d’oferir un variat programa d’activitats durant la tardor-hivern a tots els seus clients i ésser una alternativa original per a passar un cap de setmana diferent en parella, família i amics. Més informació www.zthotels.com