Inici VINARÒS Obres i Serveis fa un balanç de l’estat dels camins rurals de...

Obres i Serveis fa un balanç de l’estat dels camins rurals de Vinaròs

180

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha realitzat una ronda de reconeixement al terme municipal per veure de primera mà l’estat de conservació dels camins rurals. Cal destacar que cada dia circulen per aquests vials desenes de persones per accedir a les seues explotacions agropecuàries o fins i tot traslladar-se fins a altres municipis, així que la seua preservació és fonamental per garantir la seguretat dels conductors.

Després de veure els camins Morellà ha destacat que “primer de tot es prioritzaran les feines de reparació en aquells que es troben més deteriorats, com són els vials de la Ratlla del Terme, Egües i Cabanil”. En aquest sentit, ha indicat que les obres consistiran en l’aplicació d’una capa de reg asfàltic per millorar el traçat de la carretera i eliminar els clots.

Cal destacar que aquestes feines comptarà amb un pressupost de 35.000€ i començaran un cop acabe el període estiuenc. Per acabar, Morellà ha insistit que a mesura que es dispose de capacitat pressupostària s’anirà reparant i adequant a la resta dels camins rurals, sempre prioritzant els que necessiten una actuació més immediata.

Article anteriorSant Jaume dona l’inici a les Festes de Sant Jordi
Article següentActuació de l’Ajuntament de Càlig en el camp de futbol