Inici VINARÒS Nou asfaltat i talls: passeig Juan Ribera

Nou asfaltat i talls: passeig Juan Ribera

340

Comunicat de la policia local:

AVÍS POLICIA LOCAL DE VINARÒS

A conseqüència de les obres de fresat i asfaltat d’un tram del passeig de Juan Ribera, durant el proper dilluns 8 i dimarts 9 d’abril s’informa dels següents talls: dilluns 8 a partir de les 09.00 hores es tallaran els accessos al passeig de Juan Ribera des de carrer del Pont i glorieta de l’avinguda de Tarragona/Jaume I. L’accés des del carrer del Molí i Convent no es veurà afectat, ja que les obres es faran en el tram del passeig de Juan Ribera des de carrer del Pont fins al carrer del Molí.

Els veïns que vulguen accedir des de població a la zona de la costa Nord ho podran continuar fent per l’avinguda de Leopoldo Querol o bé pel citat carrer del Molí des de la via del Pont. Els veïns que vulguin accedir des de la zona Nord per avinguda de Tarragona ho podran fer pel carrer de Sant Gregori.

A conseqüència de l’obres i pels dos dies del desenvolupament d’aquestes, no es podrà accedir al pàrquing interior del supermercat situat en aquest passeig, per això, s’habilitarà provisionalment un accés a l’estacionament públic que hi ha davant del supermercat pel mateix carrer del Pont.

En afectar el tram d’obres en una via important d’accés a dos col·legis de la localitat, com són la Divina Providència i Sant Sebastià, s’aconsella als pares que hagen de desplaçar als seus fills als citats centres escolars, realitzar els seus desplaçaments amb temps i que busquen alternatives vàries per arribar al carrer del Convent (pel propi carrer del Convent o per carrer del Molí-Juan Ribera des de carrer del Pont) i avinguda de Tarragona (accés des de costa Nord o per carrer del Molí-Juan Ribera des de carrer del Pont).

Demanar disculpes per les molèsties que puguin ocasionar el desenvolupament de les obres i demanem màxima col·laboració en el respecte de la senyalització i les indicacions dels agents de l’autoritat i propis treballadors de l’empresa que durà a terme els treballs.

Article anteriorEl Club Baloncesto Benicarló visita els col·legis
Article següentInauguración de la nueva peluquería Paula Escobar HAIR & ESTHETIC