Inici PEÑÍSCOLA Museu de la mar a Peníscola participa en un programa estatal de...

Museu de la mar a Peníscola participa en un programa estatal de qualitat

417

El Museu de la Mar de Peníscola participa en un programa estatal pioner en l’avaluació de la seua qualitat turística, impulsat per l’ICTE

En el marc de la iniciativa estatal per comptar amb un diagnòstic de nivell de qualitat en museus, el Museu de la Mar de Peníscola, juntament amb quatre museus més de la província, ha participat en un procés d’avaluació impulsat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. Des del mes de maig, quan es va desenvolupar la primera trobada, s’han mantingut diverses reunions i s’han dut a terme les auditories corresponents, així com una última trobada per posar sobre la taula les conclusions sobre les capacitats de millora dels centres.

El 2018, aquest Centro Azul, Aula de Mar i Centre SICTED, ha renovat les seues certificacions i ha revalidat els seus guardons de qualitat un any més, “la qual cosa demostra que la millora contínua dona bons resultats i dona fe de la nostra voluntat per seguir treballant per millorar els nostres indicadors de qualitat” ha explicat la regidora de Cultura, Raquel París.

El Museu de la Mar és una de les visites obligades de Peníscola per a tot aquell interessat a conéixer la tradició i la cultura marinera, i la importància de l’activitat pesquera en el municipi, la seua història i com aquesta ha influït en el desenvolupament turístic de la ciutat.

Segueix sent el públic familiar qui visita el museu en un percentatge més elevat, i de procedència fonamentalment nacional. D’altres nacionalitats destaquen les visites de turistes francesos, alemanys, i d’Europa oriental; també un petit percentatge de turisme britànic, asiàtic i americà.

El museu, dividit en tres seccions: la historicoarqueològica, la de pesca i la de fauna marina, ret homenatge a la tradició marinera de Peníscola i allotja una exposició permanent, dinàmica i participativa per a un públic visitant molt heterogeni, que pot realitzar un recorregut lúdic i cultural al mateix temps.

 

Article anteriorProgrames d’ocupació per a majors de 30 anys i desocupats de llarga durada
Article següentRècord de pluges i de lectors