Inici BENICARLÓ Mikel López Iturriaga, Carxofa d’Or 2020

Mikel López Iturriaga, Carxofa d’Or 2020

271

Durant el sopar de gala de divendres 24 de gener s’entregarà el màxim guardó de la XXVII Festa de la Carxofa al periodista i fundador del reconegut web sobre gastronomia. La persona homenatjada serà la llauradora benicarlanda Mari Carmen Arín Borrás.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han anunciat avui el nom del guardonat amb la Carxofa d’Or 2020: Mikel López Iturriaga, periodista i fundador del web El Comidista. L’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta i ha recordat que «Mikel té com a símbol seu a totes les xarxes socials la carxofa, perquè és la seua verdura favorita». A més, Miralles ha confessat que «quan li vam proposar aquest guardó, es va mostrar honradíssim i encantat d’assistir a Benicarló per tal de disfrutar de la Festa de la Carxofa, una festivitat que coneix de fa molt de temps».

Mari Carmen Arín Borrás, la persona homenatjada

La regidora d’Agricultura ha anunciat el nom de la persona que rebrà l’homenatge en la XXVII Festa de la Carxofa: Mari Carmen Arín Borrás. Com ha declarat Díaz, «Mari Carmen és la primera dona que rebrà aquest reconeixement», que homenatja a persones de Benicarló que han dedicat la seua vida a la terra.

Més informació al 7Dies Benicarló d’aquesta setmana

Article anteriorUna visita per Olocau del Rei
Article següentClub Mabel subcampeón de España