Inici COMARQUES Més de 440 persones participen en la XIV Marxa per la Tinença...

Més de 440 persones participen en la XIV Marxa per la Tinença de Benifassà

347

La prova, amb un recorregut de 21 quilòmetres i un desnivell positiu de 900 metres, va estar organitzada per l’Aula Natura de Vinaròs, Centre Excursionista Refalgarí de la Sénia i l’Associació per la Recuperació de la Tinença de Benifassà. A les 9 del matí es va donar la sortida des del Bellestar per iniciar la marxa cap a la Pobla de Benifassà i continuar cap a la Colònia Europa, on es va fer el dinar, que s’havien realitzat 13 quilòmetres de distància.

Durant el recorregut els participants van poder gaudir de les vistes que ofereix al Parc Natural de la Tinença de Benifassà passant per punts com la Nevereta de l’Erta de les Bruixes, Font de la Figuera, La Palmerta o la Font dels Baciets.

Després de menjar va seguir la marxa, aquesta vegada de camí de tornada fins al Bellestar amb una distància de 7 quilòmetres, on cal destacar que la baixada va facilitar el camí dels senderistes, amb un recorregut diferent per gaudir el paisatge des d’un altre punts de vista mentre feien el desens dels 900 metres desnivell acumulats durant la pujada. En arribar de nou al Bellestar els participants es van endur una samarreta de la Marxa com a record, a més de l’experiència d’haver xalat d’una caminada popular pel parc Natural de la Tinença de Benifassà.