Inici BENICARLÓ Mascaretes del Maestrat: mascaretes per a tots i primers 2 infectats de...

Mascaretes del Maestrat: mascaretes per a tots i primers 2 infectats de coronavirus a l’Hospital de Vinaròs

2798

Encara que alguns mitjans ja ho han anunciat com a confirmat, no està oficialment reconegut per les autoritats.

Els infectats serien dues persones: una dona de Peníscola i un home de Benicarló que venien de viatge de l’Imserso

La imatge difosa pel whatsapp correspon dels dos treballadors, correctament equipats per a atendre als pacients i no infectar-se, ja es va fer viral el dimarts, però des de 7dies contrastem la informació i ha sigut diverses fonts que ens ho han confirmat extraoficialment.


Les persones infectades són dos jubilats: una dona de Peníscola i un home de Benicarló que venien d’un viatge de l’Imserso. Encara que alguns mitjans ja ho han publicat, hi ha informacions contradictòries sobre si venien de Benidorm o Benicàssim o si anaven al mateix autobús o en separats, cosa que podria augmentar més o menys el nombre de possibles infectats.

 

Per l’altra banda, enfront de la necessitat de suplir la manca de mascaretes als centres sanitaris, s’ha seguit la iniciativa que es va fer a un Hospital de Barbastro, i un grup de voluntàries del Maestrat que saben cosir, coordinant-se amb el nom ‘Mascaretes del Maestrat’, amb la col·laboració d’una empresa de Vinaròs que els cedirà les teles, farà mascaretes per a cedir-les gratuïtament. Imatges de whatsapp on podeu veure exemples de Basbastro.

Una molt bona iniciativa que des de 7dies aplaudim i de la que us mantindrem informats.

Article anteriorVinaròs activa mesures per als serveis especials de les persones vulnerables
Article següentLa mitja marató de la carxofa pasa al 1 de Novembre