Inici COMARQUES Manifestació a Vinaròs contra el retard dels pagaments de la Fundació Diagrama

Manifestació a Vinaròs contra el retard dels pagaments de la Fundació Diagrama

540

Treballadors dels centres d’atenció a menors gestionats per la Fundació Diagrama a Vinaròs (Sant Sebastià i Baix Maestrat) s’han manifestat aquest matí pels carrers del centre i la plaça de l’Ajuntament pels retards en els pagaments de les nòmines. Els treballadors portaven una gran pancarta que deia “Diagrama engaña y manipula. Juega con nuestros salarios, nuestro pan, nuestras familias y nuestras vidas”.

Aquesta setmana, CCOO i UGT van emetre un comunicat publicat integrament a la revista 7dies actualitat de Vinaròs, on expliquen que la  Fundación alega una situació de retard en el pagament de l’administració pública insostenible, pero sense fer lliurament als sindicats de documentació econòmica que ho acredite ni llistat nominal de persones afectades.

Segons aquestes entitats, Diagrama abona únicament el 30% de la nòmina d’octubre i no concreta dates per a l’abonament del 70% restant, ni de l’abonament de pròximes nòmines.

En el comunicat CCOO i UGT avisen que denunciaran el retard d’abonament de la nòmina davant la inspecció de treball i es convocaran mobilitzacions contra la fundació la setmana vinent.