Inici BENICARLÓ Localitzat un voltor negre a la platja de la Mar Xica

Localitzat un voltor negre a la platja de la Mar Xica

274

Localitzat un voltor negre a la platja de la Mar Xica

Dia 8 de novembre, a la vesprada es rep un avís a la central de Policia Local informant que a la platja de la Marxica es trobava una àguila en l’aigua i tenia dificultats per a eixir, per tal motiu es trasllada una patrulla operativa i comproven que es tractava d’un voltor negre de grans dimensions que ha caigut en la tolla que es troba a l’eixida de la desembocadura del Riu Sec, lloc on s’havien congregat nombroses persones i una de les quals ho va poder traure de l’aigua. Que es troba a l’animal amb vida però exhaust a causa de l’esforç realitzat per a intentar eixir, localitzant-li a l’esquena un sistema de localitzador GPS a part de dues anelles en les potes. Es realitzen les gestions pertinents per a la seua recollida a través del Centre de Recuperació de Fauna Forn del Vidre (Castelló) compareixent un agent forestal qui es fa càrrec del trasllat a les instal·lacions del citat centre.

Es dóna la circumstància que durant la recuperació es rep aun avís de l’associació GREFA encarregats del projecte d’introducció del Voltor Negre a Lleida, a la reserva nacional de caça de Boumort, els qui a través del senyal GPS han pogut esbrinar la ubicació de l’animal sent informats de la troballa i destinació d’aquest.

 

Article anteriorVinyes en color de tardor entre Gandesa i Bot (Galeria)
Article següentPresupuestos Sanidad año 2022: Ana Barceló anuncia la creación de 6.000 plazas y 435 millones para inversiones, un 115% más