Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’esport de la comarca afectat pel Coronavirus

L’esport de la comarca afectat pel Coronavirus

302

Les federacions esportives prenen mesures contra el coronavirus.

La Federació Valenciana de fútbol (FFCV) ha suspés per un mínim de 2 setmanes, totes les jornades de lliga a totes les categories base de futbol i furbol sala. Els entrenaments també hi serán suspessos per tal de evitar més contagis.

La Federació Espanyola de Basket ha prés la decisió de deixar la jornada com a activa, però amb restriccions, com es el cas del C.B.Benicarló de la lliga LEB Plata. Aquest es el comunicat del club a xarxes socials:

COMUNICADO OFICIAL | El partido de este fin de semana contra el @cbmoron se deberá disputar a puerta cerrada a causa de las medidas preventivas contra el COVID-19. El partido se retransmitirá en directo a través del Canal FEB.

Per el que resta l’esport, estem pendents de la decisió de la RFEA en tema d’atletisme, de la federació valenciana de natació i més federacions que a hora d’ara no hi tenim constància de restriccions, tot així seguirem informant.

Article anteriorPolèmica per la recollida de Falles i Comunicat de la Federació d’Artistes Fallers de la CV
Article següentCoronavirus a Vinaròs: Se suspén “el dijous”, activitats per a la 3ª edat, culurals i no es suspenen les classes