Inici BENICARLÓ Les obres de millora de l’entorn del Mercat Central de Benicarló començaran...

Les obres de millora de l’entorn del Mercat Central de Benicarló començaran la propera setmana

99

 

Els treballs es desenvoluparan de manera que sempre hi haja disponibles dues vies d’accés a l’interior del Mercat

L’alcaldessa de Benicarló i responsable d’Urbanisme, Xaro Miralles, els arquitectes municipals i l’empresa adjudicatària de les obres de l’entorn del Mercat, Becsa, s’han reunit amb els membres de l’Associació de Venedors del Mercat i la resta d’establiments afectats per tal que d’informar-los sobre la planificació de les obres, que començaran el 7 d’octubre i es dividiran en dues etapes.

Els treballs començaran per la zona oest del mercat (la més propera a Joan Carles I) i, posteriorment, es realitzaran les millores a la zona de Pius XII.

Mentre es desenvolupen les obres, dos de les quatre portes per accedir a l’interior del Mercat quedaran sempre lliures, tant per als venedors com per als clients.

L’alcaldessa ha afirmat que «l’objectiu d’aquesta distribució és que les obres molesten el menys possible a l’activitat del mercat i els establiments del voltant». També ha assenyalat que «aquesta millora repercutirà directament en l’activitat del buc insígnia del comerç de Benicarló. El mercat és un establiment de gran importància per a la ciutat no només en l’àmbit comercial sinó també turístic i patrimonial».

Article anteriorVinaròs tornarà a ser el referent dels videojocs amb el X Gàmesis (inclou PROGRAMACIÓ)
Article següentL’Ajuntament de Peníscola aprova inversions en la llar del jubilat, el col·legi i el pavelló poliesportiu